SON DAKİKA
Hava Durumu

Vakıfbank’tan 0.70 Faizle 1 Milyon 250 TL Bin TL Konut Kredisi! Kampanya Başladı

Konut fiyatlarındaki yükselişle mücadele edenler için Vakıfbank, kentsel dönüşüm konut kredisi paketiyle kapılarını aralıyor. Depreme karşı dayanıklı bir yaşam alanına sahip olmak isteyenler için bu fırsat kaçırılmayacak nitelikte. İşte, Vakıfbank'ın kentsel dönüşüm kredisi detayları:

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Vakıfbank’tan 0.70 Faizle 1 Milyon 250 TL Bin TL Konut Kredisi! Kampanya Başladı

Vakıfbank'ın kentsel dönüşüm kredisi, 0.70 faiz oranıyla ve 1 milyon 250 bin TL'ye kadar ve 120 aya kadar vadeli konut kredisi imkanı sunuyor. Bu kampanya, depreme dayanıklı ve modern bir ev sahibi olmayı daha erişilebilir hale getiriyor.

KREDİ DETAYLARI

Bu özel kredi paketi, "6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun" kapsamında sunulmaktadır. Krediyi kullanabilmek için, gayrimenkulün "Riskli Alan"da bulunması veya "Riskli Yapı" olduğunun teknik raporlarla belirlenmiş olması gerekmektedir. Kredinin özellikleri şu şekildedir:

- Kredi kullanacak kişilere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından faiz desteği sağlanacak.
- Hak sahiplerine kullandırılacak faiz destekli kredi tutarı en fazla 1.250.000 TL olup, birden fazla bağımsız bölüme sahip olan hak sahipleri için toplamda en fazla 3.000.000 TL olabilir.
- Faiz destekli kredi tutarı düştükten sonra, evini yenilemek ve depreme dayanıklı hale getirmek isteyenler, yüzde 3,11 seviyesinden başlayan oranlarla kredi çekebilirler.

Vakıfbank'ın sunduğu bu kentsel dönüşüm kredisi ile, hem mevcut konutlar yenilenebilir hem de güvenli ve modern bir yaşam alanına sahip olabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen Vakıfbank şubelerine başvurun!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.