SON DAKİKA
Hava Durumu

Staj ve Çıraklık Mağdurlarından önemli görüşme

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önemli bir buluşma gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, staj ve çıraklık mağdurlarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
Staj ve Çıraklık Mağdurlarından önemli görüşme

Toplantıda, staj ve çıraklık mağdurlarının yaşadığı sorunlar masaya yatırıldı ve çözüm için atılacak adımlar tartışıldı.Özgür Özel, toplantıda staj ve çıraklık mağdurlarının sesine kulak vererek, sorunlarını gündeme getirmeyi ve çözüm için takipte kalmayı taahhüt etti. Özellikle küçük yaşlarda çalışma hayatına atılan stajyer ve çırakların emeklilik haklarının güvence altına alınması ve engellerin kaldırılması için yetkililere seslenen mağdurlar, uzun zamandır bekledikleri müjdeye umutla yaklaşıyor.

Buluşmanın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından paylaşarak, staj ve çıraklık mağdurlarının sorunlarına çözüm bulma konusundaki kararlılıklarını dile getirdi.

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanı Murat Bal da ziyaret hakkında açıklama yaparak, Özgür Özel'e teşekkürlerini iletti. Bal, federasyon olarak Özel'e davalarını cesaretle dile getirdiği için teşekkür ettiklerini belirtirken, Özgür Özel'e Tema Vakfı'na ağaç bağışında bulunarak teşekkürlerini sunduklarını ifade etti.

Geçtiğimiz ay İzmir'de staj ve çıraklık mağdurlarıyla bir araya gelen Özgür Özel'in verdiği söz üzerine, seçim sonrasında çalıştay yapılacağı bilgisi paylaşılmıştı. Bu buluşma, mağdurların seslerini duyurmak ve çözüm için adımlar atmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.