SON DAKİKA
Hava Durumu

SGK Uzmanı Özgür Erdursun’un Flaş Açıklama: Emekli Olmak İsteyenlere Af Geliyor

SGK Uzmanı Özgür Erdursun'un yaptığı önemli açıklamaya göre, emeklilik bekleyenlerin yüzü gülecek gibi görünüyor. Erdursun, basına sızan bilgilere dayanarak, yakın zamanda çıkması beklenen bir af yasasıyla ilgili bilgi verdi. 

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
SGK Uzmanı Özgür Erdursun’un Flaş Açıklama: Emekli Olmak İsteyenlere Af Geliyor

Erdursun'un ifadelerine göre, SSK ve vergi borcu olanlar için af yasası gündemde ve Ankara'da bu konu üzerine ciddi tartışmalar yapılmakta. Erdursun'un açıklamaları, 1 Şubat 2024'te başlayan yapılandırma sürecine de dikkat çekiyor. 

SSK ve vergi borçlarının yapılandırılması için hazırlıkların yapıldığını belirten Erdursun, af yasasının büyük bir ihtimalle çıkacağını ve borçlulara önemli bir fırsat sunacağını dile getirdi. Ayrıca, Bağ Kur ile ilgili yasal düzenlemelerin de yapılacağını vurgulayan Erdursun, binlerce kişinin emeklilik için beklediği Bağ Kur'da da yapılandırmaların yapılacağını belirtti.

Erdursun'un önceki açıklamaları da dikkate alındığında, af yasasının gelmesinin emeklilik bekleyenler ve borçlular için önemli bir adım olacağı öngörülüyor. Bu haberle birlikte, birçok kişinin finansal geleceği için umutlar yeniden yeşeriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.