SON DAKİKA
Hava Durumu

SGK Uzmanı Özgür Erdursun Açıkladı! Emekli ve Memurlara Temmuz'da Zam Miktarı

SGK uzmanı Özgür Erdursun, TV100’de yayımlanan Günün Rotası programında, Temmuz ayında emeklilere ve memurlara yapılacak zam oranlarına dair önemli bilgiler paylaştı

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
SGK Uzmanı Özgür Erdursun Açıkladı! Emekli ve Memurlara Temmuz'da Zam Miktarı

Erdursun, gelecek zammın oldukça dikkat çekici olacağını belirtirken, özellikle yerel seçimler öncesinde emekli maaşlarına yapılan zamların gündemde olmamasının, Temmuz ayının merakla beklenmesine neden olduğunu vurguladı. Erdursun’un açıklamalarına göre, enflasyonun yüzde 30'u aşması durumunda emekli ve memurlara önemli oranlarda zam yapılacak. Bu durum, milyonlarca emekli ve memur için büyük bir önem taşıyor.

Verdiği örneklerle, enflasyonun yüzde 25 veya yüzde 30 çıkması halinde SSK, Bağ-Kur, memur ve memur emeklilerine ne kadar zam yapılacağına dair detaylı bilgiler paylaşan Erdursun, Temmuz ayının gelmesiyle birlikte emekli ve memur maaşlarında önemli değişikliklerin olmasının beklendiğini ifade etti.

Bu müjdeli haberlerle birlikte, emekliler ve memurlar Temmuz ayını heyecanla bekliyor, maaşlarındaki olası artışları merakla takip ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.