SON DAKİKA
Hava Durumu

Motorine Gece Yarısı İndirim Geliyor! Mazotta İndi, Benzin Sabit

Son dakika haberine göre, akaryakıt fiyatlarında gece yarısı itibarıyla önemli bir güncelleme yapıldı. Yapılan güncelleme, mazot fiyatlarında sevindirici bir indirimi beraberinde getirirken, benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik gözlenmedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Motorine Gece Yarısı İndirim Geliyor! Mazotta İndi, Benzin Sabit

Mazot fiyatlarına litre başına 1 lira 17 kuruşluk bir indirim uygulandı. Bu güncellemeyle birlikte, İstanbul'da motorin litre fiyatı 41 lira seviyelerine gerileyerek araç sahiplerini sevindirdi. Ancak, benzin fiyatları ise 43 lira 62 kuruş olarak sabit kaldı.

Akaryakıt fiyatlarını etkileyen önemli faktörlerden biri olan Brent petrol fiyatları, son zamanlarda 85-90 dolar bandında dalgalanıyor. ABD'deki yüksek talep ve Orta Doğu'daki jeopolitik gerilimler, petrol arzına ilişkin endişeleri artırarak petrol fiyatlarını ve dolayısıyla akaryakıt fiyatlarını etkiliyor.

Sektör temsilcileri, motorin fiyatlarındaki indirimin araç sahiplerini memnun edeceğini belirtirken, benzin fiyatlarında ise yakın gelecekte bir değişiklik olup olmayacağı merak konusu olarak değerlendiriliyor. Güncel akaryakıt fiyatları ve piyasadaki gelişmeleri takip etmek önemli olmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.