SON DAKİKA
Hava Durumu

Karayolları Genel Müdürlüğü, 3 Bin Kamu İşçisi Alımı İçin Atama Sürecini Başlattı! Nasıl Başvurulur?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), büyük bir istihdam hamlesiyle 3 bin kamu işçisi alımı için atama sürecini başlattı. Bu kapsamda yapılan duyurularla asil ve yedek adaylar için atama sürecinin detayları netlik kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Karayolları Genel Müdürlüğü, 3 Bin Kamu İşçisi Alımı İçin Atama Sürecini Başlattı! Nasıl Başvurulur?

Asil adayların atama işlemleri 5. Grup atama işlemleri ile 1 Nisan tarihinde başlayacak. Başvuruları uygun görülmeyen adaylar, atama sonuçları açıklandıktan sonra 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren 5 gün içinde sonuçlara itiraz hakkına sahip olacaklar.

Yedek adayların atama işlemleri ise 2. Grup atama işlemleri ile 1 Nisan 2024 tarihinde başlayacak. Bu aşamada yedek adaylardan istenen belgelerin tamamlanması gerekecek. Başvuruları uygun görülmeyen yedek adaylar da 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren 5 gün içinde itiraz hakkına sahip olacaklar.

Yedek adaylar için başvuru süreci ise 1 Nisan 2024 tarihinde başlayacak. Sonuç sorgulama ekranına yüklenen evraklarını başvuru yaptıkları ilin bağlı olduğu Bölge Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekecek. Atama süreci, belirlenen işgücü sayısına kadar yedek adaylar arasından yapılacak seçimlerle tamamlanacak.

KGM'nin bu personel alımı ile işçi ihtiyacını karşılamayı hedeflediği ve adil bir atama süreci yürüttüğü belirtiliyor. Bu sürecin, iş arayan binlerce kişi için önemli bir fırsat olduğu ifade ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.