SON DAKİKA
Hava Durumu

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 25 Bin Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Başladı! İşte Başvuru Şartları

Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın 2024 yılı için 25 bin uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. Bu haberle birlikte, uzman erbaş olmak isteyen adaylar için başvuru süreci başladı. İşte, MSB'nin yayımladığı başvuru kılavuzu ve başvuru tarihleriyle ilgili detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 25 Bin Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Başladı! İşte Başvuru Şartları

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2024 Yılı (2024/2 Dönem) Uzman Erbaş Temini Başvuru Kılavuzu, yayımlandı ve başvurular 03.06.2024 saat 11.00’dan 30.06.2024 saat 23.59’a kadar E-Devlet ekranı üzerinden yapılacak. Başvuruların belirtilen tarihler arasında gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Başvuru için belirlenen kontenjan, "piyade, tank, topçu, hava savunma, istihkam, muhabere, ulaştırma, bakım, ikmal, mühimmat, sıhhiye ve veteriner" sınıflarında olacak. Ancak, başvuru şartlarını taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. Ayrıca, görevdeyken başvuru yapan sözleşmeli erbaş ve erlerden, belirlenen hizmet yılını dolduranların adaylıkları sonlandırılacak.

MSB 25 bin uzman erbaş alımı için başvuru yapacak adayların başvuru kılavuzunu dikkatle incelemesi ve başvuru şartlarını titizlikle takip etmeleri gerekiyor. Bu şekilde, başvuruların doğru ve geçerli olması sağlanacak ve uzman erbaş olma hayali kuran adaylar, başvuru sürecini sorunsuz tamamlayabilecekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.