SON DAKİKA
Hava Durumu

İş Bankası’ndan Emeklilere Karşılıksız Nakit Para! Hesaplara 12.000 TL Ödeme Yatacak

İş Bankası, 9.999 TL ve üzeri emekli maaşı alanları sevindirecek bir duyuru yaptı. Banka, resmi web sitesi üzerinden emeklilere yönelik yapılacak ödemelerin detaylarını duyurarak beklenen promosyon ödemelerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2024 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
İş Bankası’ndan Emeklilere Karşılıksız Nakit Para! Hesaplara 12.000 TL Ödeme Yatacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarının promosyon ödemelerini güncelleyeceği açıklaması sonrasında, gözler özel bankalara çevrildi. İş Bankası, bu konuda ilk adımı atan banka olarak öne çıktı ve emeklilere yönelik promosyon ödeme detaylarını paylaştı.

EMEKLİ PROMOSYONU

İş Bankası'nın açıklamasına göre, belirli maaş aralığında olan emeklilere yönelik promosyon ödemeleri güncellendi. Banka, "Bi’ emekli olayım ilk iş hayallerimi gerçekleştireceğim diyenler emekli maaşını İş Bankası’ndan alıyor, 12.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor. Siz de emekli maaşınızı İşCep’ten kolayca İş Bankası’na taşıyabilir, promosyon talebinde bulunabilirsiniz" şeklinde duyurdu.

PROMOSYON DETAYLARI

İş Bankası, SGK ile yapılan anlaşma çerçevesinde 28 Mart ile 31 Mayıs tarihleri arasında maaşlarını İş Bankası’na taşıyan emeklilere promosyon ödemesi yapılacağını belirtti. Ödemelere ilişkin detaylar ise şu şekilde:

- Maaşı 10 bin TL’ye kadar olan emeklilere: 5 bin TL
- Maaşı 10 bin TL – 15 bin TL arasında olanlara: 8 bin TL
- Maaşı 15 bin TL – 20 bin TL arasında olanlara: 10 bin TL
- Maaşı 20 bin TL ve daha fazla olanlara: 12 bin TL

Maaşını İş Bankası’na taşıyan emeklilerin Maximum Kart ve ek kartlar için 31 Aralık 2024 tarihine kadar yıllık ücret ödemesi yapmayacakları da duyuruldu. Ayrıca, hafta içi mesai saatleri içerisinde emekli maaş hesabından diğer bankalara yapılacak 50 bin TL ve altı para transferlerinin ücret ödemeden yapılacağı belirtildi. Bu avantajlar, emekliler için ek bir kazanç ve kolaylık sağlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.