SON DAKİKA
Hava Durumu

Doğal Yaşam Parkı'nda 23 Nisan Şenliği: Ücretsiz Giriş Fırsatı!

Antalya Doğal Yaşam Parkı, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte 1400'den fazla hayvanı barındıran alanda yavru sevinci yaşıyor. Parkta, kuyruklu lemurlar başta olmak üzere ceylanlar, dağ keçileri ve rakunlar gibi birçok türde yeni doğumlar gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
Doğal Yaşam Parkı'nda 23 Nisan Şenliği: Ücretsiz Giriş Fırsatı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, baharın gelişiyle birlikte sevince boğuldu. Parkta, lemur, keçi, geyik, koyun gibi çeşitli türlerden yeni yavrular dünyaya geldi. Yeni yavrularla coşkulu bir bahar yaşayan Doğal Yaşam Parkı'na 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda girişler ücretsiz olacak.

Doğal Yaşamın Kalbinde Doğum Sevinci

Doğal Yaşam Parkı Şube Müdürü Dr. Aygül Arsun, parkta yaşanan doğumlarla ilgili şunları söyledi: "Bahar mevsiminin de habercisi olan doğumlar başladı. Özellikle çocuklarin ilgisini çeken kuyruklu lemurlardan üç yeni yavrumuz doğdu. Yavrular bir aylık oldular ve anne sırtında zamanlarını geçiriyorlar. Bazıları ağaçlara tırmanarak kendilerini deniyorlar, bir çocuk gibi oynuyorlar."

Arsun, parkta sadece lemurlardan değil, diğer türlerden de yavruların olduğunu ifade ederek, "Ceylanlarımız da yavrulama başladı. Dağ keçileri, geyikler, koyunlar ve kuzular hepsi yavruladı. Rakunlarımızın da yeni yavruları var. İlkbaharın sonlarına doğru doğacak yavrularımız var. Baharla birlikte üreme patlaması yaşıyoruz" dedi.

23 Nisan'da Doğal Yaşam Parkı'na Ücretsiz Giriş

Bu güzel haberle ziyaretçilere bir de müjde veren Arsun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Doğal Yaşam Parkı'na girişlerin ücretsiz olacağını açıkladı. Arsun, tüm çocukları ve ailelerini bu özel günde parkı ziyaret etmeye davet etti.

Doğayla İç İçe Bir Kutlama

Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan'da çocuklar için unutulmaz bir gün yaşatmayı planlıyor. Ücretsiz giriş imkanıyla parkın tüm alanlarını keşfedecek çocuklar, doğayla iç içe bir bayram kutlayacak. Ayrıca çocuklar için özel etkinlikler de düzenlenecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, bu anlamlı bayramda tüm çocukları ve ailelerini doğayla buluşturmayı amaçlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.