SON DAKİKA
Hava Durumu

Bayramda otobüsler 706 bin yolcu taşıdı

AŞTİ’ye 5-15 Nisan 2024 tarihleri arasında 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken toplamda 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 13:00
Kaynak: IGF
Bayramda otobüsler 706 bin yolcu taşıdı

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte, vatandaşlar memleketlerinde veya farklı şehirlerde geçirmek için yollara düştü. Bu yoğunluk, Ankara'nın ana ulaşım merkezlerinden biri olan AŞTİ'yi de etkiledi.

706 bin 480 vatandaşın yolculuk için AŞTİ'yi tercih ettiği belirtildi. Biletlerin günler öncesinden tükenmesiyle birlikte otobüs firmaları sefer sayılarını artırdı ve AŞTİ, binlerce insanın uğrak noktası haline geldi. Tatilin değerlendirilmesi için gelen vatandaşlar, peronları doldururken toplamda 17 bin 662 otobüs AŞTİ'ye giriş-çıkış yaptı.

AŞTİ yönetimi, yoğunluğun artmasıyla birlikte tatil öncesi ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemleri artırdı. Bu süreçte herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde yolculuk etmeleri sağlandı.

Ramazan Bayramı tatilinin uzatılmasıyla birlikte, yoğunluk ve hareketlilik beklendiği gibi arttı ancak AŞTİ'nin alınan önlemlerle bu yoğunluğu başarıyla yönettiği görüldü.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.