SON DAKİKA
Hava Durumu

634 Bin TL’ye Sıfır Renault Megane! Otomobil Almak İsteyenler Buraya

Devletin uyguladığı ÖTV indirimi, engelli vatandaşların sıfır otomobil alımlarında önemli bir avantaj sunuyor. Bu fırsattan yararlananlar arasında yer alan Renault'un sevilen modeli Megane, şimdi 634 bin liraya kadar düşüyor. İşte detaylar ve merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
634 Bin TL’ye Sıfır Renault Megane! Otomobil Almak İsteyenler Buraya

Devlet, yüzde 90 ve üzeri engelli olan bireyler için SGK'dan belge alması durumunda sıfır otomobil alımlarında ÖTV indirimi imkanı sağlıyor. Bu indirim, araç fiyatında yüzde 40'a varan bir düşüş sağlıyor ve tüketim vergisi ödenmeden araç satın alınabiliyor. Ancak, bu indirimle satın alınan araçların 5 yıl süreyle satılmaması şartı bulunuyor.

İNDİRİMLİ RENAULT MEGANE 

Renault'un Megane modeli, bu avantajlardan biri olarak dikkat çekiyor. Normalde 1 milyon 182 bin lira olan liste fiyatı, ÖTV indirimiyle birlikte 634 bin liraya kadar düşüyor. Üstelik, araç kredisi seçeneği de mevcut. 334 bin TL depozito ödeyenler, kalan tutarı kredi kullanarak ödeyebiliyorlar.

Bu kredi, 48 ay vade ile taksitli olarak geri ödenebiliyor. ÖTV indirimi ve depozito imkanından yararlananlar, 334 TL peşinatla 2024 model Megane Sedan’a sahip olabiliyorlar. Bu fırsatla, engelli vatandaşlar hem ekonomik hem de güvenilir bir sıfır otomobile sahip olma şansını yakalıyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.