SON DAKİKA
Hava Durumu

PTT, 4 Gün Sonra Hesaplara 10.000 TL Yatıracak! Vatandaş Destek Ödemesi Başlıyor

PTT, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi almak isteyenlere kapılarını açıyor. PTT ve Aktifbank iş birliğiyle sunulan bu kredi fırsatı, kolay başvuru imkanıyla dikkat çekiyor. İhtiyaç kredisi almak isteyen herkes, belirli şartları sağladığı takdirde bu fırsattan yararlanabilir.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2024 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
PTT, 4 Gün Sonra Hesaplara 10.000 TL Yatıracak!  Vatandaş Destek Ödemesi Başlıyor

PTT şubeleri veya PTT SMS kredi servisi aracılığıyla kredi başvurusu yapabilirsiniz. 18 yaş ve üzerinde olan her birey, cep telefonundan kolayca başvuru yapabilir. Başvuru için "PTT [boşluk] TC kimlik numaranız" şeklinde bir mesajı 3050 numarasına göndermeniz yeterlidir. Başvurunuzun onaylanması durumunda, belirlenen kredi tutarını aynı gün içinde kullanabilirsiniz.

EMEKLİYE KREDİ FIRSATI

Emekli olanlar da bu kredi fırsatından faydalanabilirler, ancak emekli maaşlarını PTT üzerinden almaları gerekmektedir. Bu kriterlere uyan emekliler, yüksek limitli kredilerden yararlanabilirler. Emekliler için sunulan bu özel kredi imkanı, maddi ihtiyaçları karşılamak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Maddi ihtiyaçlarınız için uygun faiz oranlarıyla sağlanan bu kredi fırsatını kaçırmamak için hemen başvurun ve ihtiyaçlarınızı karşılayın!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.