SON DAKİKA
Hava Durumu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bergama'yı Ziyaret Etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Foça'nın ardından Bergama'ya ziyarette bulundu. Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik'i makamında ziyaret eden Tugay, daha sonra ilçenin en çok genç nüfusa sahip Tepeköy Mahallesi'ne uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bergama'yı Ziyaret Etti

Köy Kahvesinde Yurttaşlarla Buluşma:

Tepeköy Mahallesi'nde bulunan köy kahvehanesinde yurttaşlarla buluşan Başkan Tugay, samimi bir ortamda hem sorunları dinledi hem de yapacağı çalışmaları anlattı. Mahalle Muhtarı Mustafa Aktürk'ün de eşlik ettiği ziyarette Tugay, "Mazbatayı yeni aldım. Sorunlarınızı dinlemek için geldim" diyerek köylüye olan yakınlığını ve hassasiyetini gösterdi.

Köylüler, tarım arazilerine giden yolların yapılmasını, hayvancılıkta yaşadıkları zorlukları ve hayvan fiyatlarının artması gibi sorunları Başkan Tugay'a iletti. Tugay ise köylünün ve üreticinin nefes alması için gerekli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Destek Sözü:

Hayvancılıkta yaşanan sıkıntıları anlatan köylüler, devletin ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine destek vermesini talep etti. Tugay, bu konuda da köylülerin yanında olacağına dair söz verdi.

Genç Nüfusa Yatırım:

İlçenin en çok genç nüfusa sahip mahallesi olan Tepeköy'ü ziyaret etmenin özel bir anlamı olduğunu vurgulayan Tugay, gençlere yönelik yatırımların da artacağını belirtti.

Bergama'ya Hizmet Sürecek:

Dr. Cemil Tugay, Bergama'ya ve Bergamalılara hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ederek, "Her zaman sizlerle birlikte olacağız, sorunlarınızı çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.